*Próbamerülés, fedezze fel a súlytalan világ csodáit!

Próbamerülés

Fedezze fel a víz alatti világot! Próbamerülés biztonságos körülmények között! Próbálja ki a búvárkodást, a próbamerülést medencében. Biztonságos Próbamerülés medencében. Próbamerülés különböző korosztályoknak. Próbamerülés tapasztalt oktatók irányítása mellett. Próbamerülés képesített vezetők felügyeletével. Próbamerülés medencében, szakértő felügyelet mellett. A próbamerülés egy életre szóló élmény! A feledhetetlen próbamerülésen biztonságos körülmények között teheti meg az első lépéseket és szerezhet saját, életre szóló élményeket. A Próbamerüléshez előzetes tapasztalat nem szükséges.

DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés

Próbamerülés

Próbamerülést követően, búvároktatásokon, búvártanfolyamokon vehet részt. Búvártanfolyamainkon búvárképesítést szerezhet, amelyek belépőt jelentenek búvártúrákon való részvételre. Próbamerülés után, amennyiben a világ bármely részén merülne, részt vehet búvártanfolyamainkon. Ha szeretné felfedezni a víz alatti világot próbamerülés után részt vehet búvároktatáson. Ha próbamerülésen már próbálta a búvárkodást, szerezzen használható tudást, tapasztalatot búvártanfolyamainkon!

Búvártanfolyamok, búvároktatás

A búvártanfolyamok, a búvároktatás belépőt jelentenek a víz alatti világba. Búvártanfolyamainkon nagy tapasztalattal, gyakorlattal rendelkező oktatóktól tanulhat. Búvártanfolyam, búvároktatás minden korosztálynak, hogy legyen élmény a nyaralás. Búvároktatás tapasztalt, képesített oktatókkal kedvező áron. A búvártanfolyamainkon szerzett képesítéssel a világ bármely részén merülhet. Búvártoktatás minden szinten: kezdő, haladó búvártanfolyamok. Búvártanfolyam különböző érdeklődési körökre: mélymerülés, roncsmerülés, éjszakai merülés. Búvártanfolyamok kezdőknek és haladóknak. Búvártanfolyamok különböző szintjei közül választhat! Jelentkezzen Búvártanfolyamainkra!

DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés

Búvártúrák Búvártanfolyam

A Búvártúrák soha nem unalmasak. Búvártúrákat szervezünk a búvártanfolyamon részt vett hallgatóink részére Horvátországban. Búvártúrák az Adrián, Horvátországban. Búvártúrák szervezése Búvároktatáson részt vevő hallgatóink részére. Búvártúrák szervezése Búvártanfolyamon képesítést szerzett hallgatóink részére. Búvártúrák szervezése vizsgázott búvároknak. Horvátországi búvártúrák szervezése hallgatóinknak. Búvártúrák vizsgázott vezetők irányításával. Vegyen részt oktatóink által szervezett, vezetett búvártúrákon!

Búvártúrák

Búvártúrák kezdő és tapasztalt, képesített, vizsgázott búvárok részére. Búvártúrák különféle szintű vizsgával, tapasztalattal rendelkező búvárok részére. Búvártúrák különböző képesítéssel rendelkező búvároknak. Búvártúrák kezdőknek és haladóknak. A búvártúrákon hasznos tapasztalatot, gyakorlatot szerezhet. A búvártúrákon megismerheti a víz alatti világot. A Búvártúrákon megismerheti az Adria élővilágát. Jelentkezzen búvártúrákra online! Búvártúrákra jelentkezés otthona kényelméből. Válasszon a Búvártúrák időpontjai közül!

DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés