*Búvártúrák: Legyen élmény a nyaralás! –

Végezzen el egy búvártanfolyamot! Próbáljon ki valami újat!

Ez a természet egyik olyan része, amelyet az emberiség nem tudott meghódítani, egyszerűen nem tudunk lélegezni a víz alatt. A búvárkodás lehetőséget ad arra, hogy korlátozott ideig ebben a víz alatti világban legyünk.

Szerelem első látásra, amit mindig is ki akart próbálni. Tegye emlékezetessé nyaralását, próbálja ki a búvárkodást! Fedezze fel a súlytalan víz alatti világ csodáit! Megtapasztalhatja, milyen érzés víz alatt lélegezni. Előzetes tapasztalat nem szükséges, mindenre megtanítjuk, ami az élvezetes merüléshez szükséges. Egy próbamerülésen biztonságos körülmények között teheti meg az első lépéseket és szerezhet saját, életre szóló élményeket.

DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés
DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés, búvároktatás

Búvártanfolyamok – belépőjegy a világ legjobb merülőhelyeihez

Bármi legyen is az oka annak, hogy szeretné felfedezni a világot a víz alatt, egy dolog biztos – a búvárkodás egy egész életen át tartó szenvedéllyé válhat. A búvárrá válás az utazás első lépése, amely örökre megváltoztatja a világ megtapasztalásának módját. Szerezzen búvárképesítést, vizsgázhat és igazolványt szerezhet! A búvártanfolyamainkon teljesített vizsgákkal a világ bármely részén merülhet. Búvártanfolyamok különböző szintjei közül választhat.

Miért jó búvárkodni?

  1. Életre szóló barátokat szerezhet
  2. Kielégítheti kalandvágyát
  3. Fedezzen fel egy új világot!
  4. Élvezze a pillanatot!
  5. Nem kell messzire mennie egy jó búvárkalandért

Búvártúrák

A búvárkodás egy hobbi, ami soha nem lesz unalmas. Mindig lesz egy új célpont, egy új hely, ahol megcsodálhatja a víz alatti világ csodáit. Fedezze fel a trópusi halaktól hemzsegő korallkerteket, a tintahalakat, rájákat, esetleg cápákat, hajóroncsokat, az éjszakai tenger csodáit és még sok mást! Vizsgázott búvárok részére kalanddal, szórakozással teli búvártúrákat szervezünk. Az utazás nem csak a búvárkodásról szól, megismerheti a társadalmi környezetet, a helyi eseményeket, egy ország, sziget vagy város kultúráját.

Csoportokat szervezünk, a szállásban és az utazásban is segítünk. A merülések mellett lehetőség van éjszakai merülésre, roncsmerülésre, mélymerülésre, víz alatti fényképezésre.

DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés, búvároktatás