*Búvártúrák, búvártanfolyam, búvároktatás, próbamerülés

Búvártanfolyam

Kezdő és haladó búvártanfolyamokat indítunk budapesti helyszínen! Profi oktatás és profi felszerelés biztosítva lesz. Jelentkezz kezdő vagy haladó búvártanfolyamra, ha szeretnéd közelebbről megismerni a vízfelszín alatti világot, ne habozz! Választhatsz általános és speciális búvártanfolyamot is. Ezenkívül próbamerülés biztosított, vagy hivatásos búvárrá is válhatsz, ha elég kitartó vagy. A kezdő búvártanfolyam elvégzése után azonnal megkapod a búvárigazolványod. Búvártanfolyamunkon lehetőséged van korábbi búvártudásod felfrissítésére is.

DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés
DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés

Búvároktatás

Búvároktatás nemcsak kezdőknek. Ha jelentkezel, nagyon rövid időn belül megtanítunk búvárkodni. Profi búvárfelszereléssel és profi oktatókkal várunk. A vizsgát nagyon könnyen el tudod végezni. Utazás és merülés vár rád, a legszebb helyeken. Alap, haladó és mentőbúvár tanfolyamok indulnak. Mostanában nagyon népszerű a búvártanfolyam, ehhez alkalmazkodva professzionális búvároktatást nyújtunk. A búvároktatás után várunk szeretettel a búvártúrák világában. Próbamerülésre is van lehetőséged, kipróbálhatod milyen a súlytalan állapot, milyen lehet a víz alatt lélegezni.

Búvártúrák

Változatos búvártúrákat kínálunk. Magyarország és Horvátország legjobb helyei biztosítottak. A búvártúrák elérhetőek 1 hetes időszakra és 3-4 napos időszakra is. Horvátország legszebb részét fedezheted fel. A búvártúrák időpontja és helyszíne folyamatosan frissül, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet! Remek bázis és víz alatti csodák várnak. Hajóroncsokat fedezhetsz fel, csodálatos korallokat és vízi élővilágot találhatsz. A búvártúrák során a felszínen és a mélyebb vízi területeken is búvárkodunk, csodás élményben lesz részed.

DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés, búvároktatás
DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés

Búvártúrák

Ha ki szeretnéd próbálni a búvároktatáson tanultakat, gyere velünk búvártúrákra! Akár hosszú hétvégére is szervezünk utat. A csodálatos Horvátországban lesz lehetőséged felszíni és felszín alatti merülést végezni, természetesen képzett búvároktatók mellett. Nyári szezonban lehetőség van a búvártúrák alkalmával búvároktatást is igénybe venni. Érdeklődj búvártúráink időpontjáról! Az tenger szépségeit felfedezni sosem késő. Roncsmerülő búvártanfolyam és vizsga lehetőség is választható. Búvárfelszerelést lehet bérelni, nem kell itthonról hoznod.

Próbamerülés

A búvártanfolyam egyik csodálatos élménye a próbamerülés. Profi búvároktatás keretein belül kipróbálhatod milyen a súlytalanság és a víz alatti légzés. A próbamerülés uszodában végezhető, ellenőrzött körülmények között. Az uszodai próbamerülés előtt elméleti oktatásban részesítünk, utána egy tiszta vizű tóban megismételheted az élményt. A próbamerülés időtartama 20 perc és maximum 5 méter mélyre lehet merülni. A próbamerülés után tudni fogod, hogy a búvárkodás a legkedvesebb szabadidős elfoglaltságod lesz. Minden tájékoztatást átadunk a búvártanfolyam keretein belül.

DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés