*Búvártanfolyam: Kerülj közelebb a tengerek világához!

Búvártúrák! Fedezd fel a tengerek világát!

Végre nem csupán természetfilmeken keresztül szeretnéd megtapasztalni az öblök, tavak és tengerek titokzatosságát? Vegyél részt a sokrétű búvároktatások egyikén, és merülj el Te is egy kalandokkal teli világban! Ha még sosem jártál búvártanfolyamon, nem kell megijedned! Az alapoktól vállalunk búvároktatást. Éppen azért, hogy biztosak lehessünk abban, hogy minden tudást megszerzel a búvártanfolyamon. Ha sikeresen bemutatod a búvároktatás során megtanult gyakorlatokat, különböző búvártúrák részese is lehetsz. A búvártúrákon aztán ténylegesen felfedezheted a vizek csodáit!

DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, búvároktatás, próbamerülés
DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, búvároktatás, próbamerülés

Miért fontos a próbamerülés?

Ha még csak most barátkozol a búvárkodás gondolatával, esetleg kezdő vagy, de szívesen csobbannál egyet mély vízben, búvárruhában, jó választás a próbamerülés! Profi felszerelést kapsz, és minden próbamerülésen hozzáértő személyek vesznek körül. Tehát semmitől sem kell tartanod, hisz a próbamerülések a lehető legbiztonságosabb körülmények közt zajlanak. Igaz, ezek az alkalmak még nem búvártanfolyamok, de segítségükkel rájöhetsz, vajon megéri-e elmenned egy búvároktatásra.

Miért szükséges a búvártanfolyam búvárkodás előtt?

Sokakban felmerül a következő kérdés: miért kell részt venni búvároktatáson, mielőtt komolyabb merülésbe kezdenének?  Egyrészt azért kötelező minden búvárnak a búvártanfolyam és az azt követő vizsga, mert a búvártúrák teljes felkészültséget igényelnek. Másrészt pedig azért, mert nem pusztán eszközhasználati tudásra és élőhelyismeretre tesznek szert a búvártanfolyamon résztvevő személyek. Gyakorlatokat, technikákat is elsajátítanak. Ezenkívül a testüket és a tudatukat is felkészítik a tengerek világára, a búvártúrákra. Ezért nem szabad tehát búvároktatás nélkül, egyedül merülni.  A búvártanfolyam adja meg a biztonságos élménymerülés és sport alapját is.

DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, búvároktatás, próbamerülés
DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, búvároktatás, próbamerülés

Ezeket kérdezd meg magadtól, mielőtt búvártanfolyamra jelentkezel…

Nem kétséges számodra, hogy szereted a vizet, szívesen úszol, illetve a tengerparti világ is kifejezetten elragad? Régóta játszol a búvárkodás gondolatával, de bizonytalan vagy abban, hogy a tenger mélye is lenyűgözne? Mielőtt búvároktatásra jelentkeznél, kérdezd meg magadtól, hogy vonz-e az ismeretlen! Tisztázd, hogy van-e elég időd és energiád végigcsinálni egy búvártanfolyamot! Csak néhány évente merülnél vagy kitűzött céljaid között szerepelnek a rendszeres búvártúrák? Ha úgy érzed, életed szerves részei lennének a búvártúrák, és nem megterhelő a búvároktatás, akkor bátran jelentkezz egy búvártanfolyamra! Viszont, ha bizonytalan vagy, akkor első lépésként válaszd a próbamerülést!

Élvezetes próbamerülések? Igen!

Sokat hallottál már búvárkodásról, búvártanfolyamokról, esetleg búvártúrákról szóló filmet is láttál? Még mindig nem hiszed azonban el azt, hogy egy medencés próbamerülés is érdekes lehet? Pedig azoknak, akik szeretik a vizes kalandokat, még a próbamerülések is igazi élményt nyújtanak. Valóban nincsenek a medencében színes halak és más, a tengerekben lelhető apró kincsek.  De a súlytalanság és a víz alatti könnyű légzés érzése akkor is képes elkápráztatni, ha szkeptikus vagy a próbamerüléseket, búvároktatásokat illetően. Ráadásul egyes búváriskolákban vagy próbamerülést kínáló nyaralóhelyeken megörökítik az első búvárélményedet, és fotót is készítenek a búvárruhás próbamerülésedről.  

DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, búvároktatás, próbamerülés