*Búvároktatás, búvártúrák –

Búvároktatás

Búvárként olyan élményekkel gazdagodhatsz, melyet nehezen lehet szavakba önteni, elmesélni annak, aki még soha nem próbálta. Búvároktatásunk lehetőséget kínál, hogy átéld ezeket az élményeket, érzéseket. Köszönhetően búvároktatónk több évtizedes tapasztalatának és elhivatottságának.

A búvároktatás keretein belül számos, különleges búvártanfolyamot kínálunk, melynek célja a készségek fejlesztése, a merülési élmény javítása, valamint új készségek elsajátítása. A búvároktatás alkalmával elsajátítható minden alapvető technika, mely szükséges ahhoz, hogy valóban búvárrá válj.

DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés
DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés

Próbamerülés, avagy élmények testközelből

Az első lélegzetvétel a víz alatt felejthetetlen pillanat. A próbamerülés alkalmával magad is felfedezheted a víz alatti csodálatos világot. Gyönyörű helyszínen, tipikus mediterrán környezetben úgy, ahogy még sohasem láttad.

A próbamerülés élményének átéléséhez búvárkodási tapasztalat nem szükséges, viszont egy alap búvártanfolyam elvégzése ajánlott. Így mindössze akár egy óra alatt elsajátítható a próbamerüléshez szükséges tudás, mellyel a nyílt vízen is felfedezheted a vízi élővilágot. Szóval uszonyt és maszkot fel, és élvezd az intenzív kalandot!

Búvártúrák – csoda a víz alatt

A búvártúrák szervezése során betekinthetsz a világ számos exkluzív oázisába, így beleláthatsz a tengerek titkaiba. A Karib-tenger csillogó türkizkék vizétől a Bali egzotikus zátonyáig a legjobb úticélokat találhatod meg a varázslatos búvárélményhez. San Salvador kristályvizeit pedig a világ egyik legjobb búvártúra helyszínének tartják.

Növeld nyaralási élményed minden idők legmagasabb szintjére, és merülj el a hihetetlen élmények tengerében! A búvár üdülőhelyek remek tenger alatti élményeket ígérnek, és a búvártúrák ehhez megadnak minden lehetőséget. Gyere el búvároktatásunkra, búvártanfolyamunkra, majd pedig csatlakozz hozzánk a horvátországi búvártúrákon!

DeepAir - akciós búvártúra, kedvezményes búvártanfolyam, próbamerülés