*Búvároktatás, búvártúrák, búvártanfolyam, próbamerülés-

Kezdő búvártanfolyam: Szerezz egy új, izgalmas hobbit! 

Ha az ember szeretné izgalmassá, változatossá tenni az életét, manapság e téren rengeteg lehetőség közül válogathat. Részt vehet különböző utazásokon, ahol felfedezheti a világ kincseit, sokféle tájat ismerhet meg, vagy pedig belevághat új hobbiba is, ami által még a képességeit is fejlesztheti. Amennyiben Te is szeretnéd valami új élménnyel feldobni a mindennapokat, megismerkednél a tengerek világával, ajánljuk figyelmedbe kezdő búvártanfolyamunkat!

Kezdő búvártanfolyamunkon garantáltan nem fogsz unatkozni, hiszen igazán formabontó körülmények között tehetsz szert új ismeretekre. A foglalkozásokon lehetőség lesz a képességeidet is fejleszteni, nálunk nagyon sok sikerélményben lehet részed. Ezek a pozitív történések mindenképp hatással lesznek az életedre, alig várod majd, hogy ismét találkozhass velünk és bővíthesd a tudásod a búvártanfolyamunkon. Nálunk mindent megtanulhatsz, amire szükséged lehet a biztonságos búvárkodáshoz. A foglalkozásokat felkészült, tapasztalt oktató tartja, akinek a legfőbb célja az, hogy valóban hasznos tudást adhasson át.

Körültekintőek vagyunk, odafigyelünk mindenkire, a kezdő búvártanfolyamon nálunk garantáltan jó kezekben leszel. Az oktatás rendkívül színvonalas körülmények között zajlik, és természetesen a jó hangulatról sem feledkezünk meg. A kezdő búvártanfolyammal az új ismereteken kívül akár a baráti körödet is bővítheted. Az új emberek, környezet teljesen meg fogják változtatni az életed. Lehetőséged van a kezdő búvártanfolyam előtt próbamerülésen részt venni, ahol ízelítőt kaphatsz erről az izgalmas tevékenységről. Ha felkeltettük az érdeklődésed, és szeretnél részt venni kezdő búvártanfolyamunkon, jelentkezz mihamarabb! 

DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, búvároktatás, próbamerülés
DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, búvároktatás, próbamerülés

Megismerkednél a búvárkodással? Várunk próbamerülésre! 

A tengerek világa rengeteg embert vonz, viszont ahhoz, hogy bárki közelebbről megismerkedjen ezzel a titokzatos és különleges tereppel, el kell kezdenie a búvárkodással foglalkozni. Ha Te is régóta szeretnél elmerülni a vízben, és ehhez kipróbálnád a búvárkodást, vegyél részt próbamerülésen!


A próbamerülésen lehetőséged van közelebbről megismerkedni a búvárkodással, így felmérheted határaidat, és azt, hogy valóban komolyan érdekel-e ez a tevékenység. A próbamerüléseken biztonságos körülmények várnak, profi szakemberek vesznek körbe, és a szó szoros értelemben kézenfogva mutatják meg Neked a búvárkodás alapjait. A próbamerüléshez egész évben biztosítjuk a megfelelő terepet: téli időszakban értelemszerűen fedett helyen történik a merülés, viszont nyáron lehetőség van már akár első alkalommal is elmerülnöd a tenger világában.


A próbamerülésen szerzett pozitív élmények kiváló alapot adnak ahhoz, hogy részt vegyél kezdő búvártanfolyamunkon, és folytasd a búvárkodást a jövőben. Ismerkedj meg közelebbről a vizek világával, a próbamerülésen történő részvételhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünkön! Ha szeretnéd kipróbálni velünk a próbamerülést, nem kell mást tenned, csak jelentkezz valamelyik elérhetőségünkön, időpont-egyeztetés céljából!

Életre szóló élményt szeretnél? Jelentkezz nálunk a búvártúrák egyikére!

Az idei nyár legyen más, mint az eddigiek! Segítünk megvalósítani életed egyik legkalandosabb nyaralását. Gyere velünk és szerezz életre szóló élményt, jelentkezz a búvártúrák egyikére! A jelentkezők felfedezhetik a világ legszebb merülési pontjait és belekóstolhatnak a búvárkodás semmivel sem összehasonlítható, csodás élményébe! A búvártúrák alatt a résztvevőknek naponta többször is lehetőségük van a merülésre. A búvárkodás mellett megismerkedhetnek a környező élővilággal, belekóstolhatnak a helyi kultúrába is, megnézhetik a közeli látnivalókat, egyszóval tökéletes nyaralásban lehet részük. A merülések során a kezdő tanfolyamosok a bázis előtti öböl védett vizében merülhetnek, ahol jó eséllyel találkozhatnak csikóhalakkal és biztosan láthatnak kisebb hajóroncsokat. A négy tanfolyamos merülés után pedig kipróbálhatják a hajós merülést is valamelyik gyönyörű szirt mellett.


A haladó tanfolyamosok és a túrázók két parti merülés után hajós merülésekkel fedezhetik fel a környékbeli merülőhelyeket. Érdemes gyorsan dönteni, mert a szabad helyek rohamtempóban fogynak. Keress meg minket bizalommal a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és jelentkezz minél előbb idei búvártúrák egyikére! A kalandok rád várnak, gyere és éld meg őket!

DeepAir - akciós búvártúrák, kedvezményes búvártanfolyam, búvároktatás, próbamerülés