Akciós, kezdő búvártanfolyam


2 főnek 70 ezer Ft helyett MOST csak 50.000 Ft

Jó egészségi, megfelelő erőnléti állapotban vagy és otthonosan mozogsz a vízben?
Érdekel a búvárkodás? Kipróbálnád? Gyerekjáték az egész! Próbáld ki Te is!Garantált biztonság!

Aki ebben segít neked: Mózes Gábor ( PADI-SSI-IAHD Instructor)!
Vele a merüléseid a legnagyobb biztonságban, felszíni pihenések jó hangulatban telnek!

Még több részletért gördíts lentebb!Érdekel? Jelentkezz MOST!A tanfolyam során meg fogod tanulni a légzőkészülékes búvárkodás és a szabad tüdős merülés alapjait. Az elméleti tananyag az OWD Könyv 1-2-3 része. Az SSI online tananyag és Nemzetközi regisztráció ára 67 eurónak megfelelő Forint minden résztvevőnek.

A gyakorló merülések minimális száma:
3 védett vízi (medence) és 2 nyílt vízi (tó vagy tenger) merülés.
Jelentkezz, fizesd be és már kapod is a tananyagot, hogy elkezdhesd a felkészülést!
Jelentkezést követően felvesszük veled emailben a kapcsolatot.


Érdekel? Jelentkezz MOST!Magyarországi tanfolyam!

Első nap, uszoda:
Egy órás elméleti foglalkozás a medencés gyakorlatok előtt. Snorkel Diver képzés + Búvárfelszerelés összeszerelése, ellenőrzése, társellenőrzés, kettő készülékes merülés. (kb. 5 óra)

Második nap, uszoda:
Egy órás elmélet. Búvár felszerelés összeszerelés, ellenőrzés, társ ellenőrzés, kettő készülékes merülés. (kb. 3 óra)

Harmadik nap, Scuba Diver tanfolyam befejezéssel:
Dorog Palatinus strandon. 5 óra, ebből 2 x 15-50 perc nyílt vízi merülés. Búvár felszerelés összeszerelés, ellenőrzés, társ ellenőrzés. Teszt töltés. ( 30. kérdés)

Érdekel? Jelentkezz MOST!
A helyszín: Dorog!

A dorogi merülések 2.500 Ft /búvár /nap költséggel járnak: belépő + bázis használata, parkolás őrzött parkolóban, helyi bázisnak fizetendő. Aki nem merül annak 500 Ft a belépő a strandra.


Orvosi vizsgálat – nem kötelező!

Az orvosi vizsgálat nem kötelező, amennyiben kitöltöd az SSI egészségügyi nyilatkozatot és a Kórelőzmény rovatban minden kérdésre NEM a válasz, akkor nem szükséges orvoshoz menni. Bármelyik kérdésre Igen-t írsz, orvosi hozzájárulás szükséges a víz alatti foglalkozás, merülés előtt. Javaslom búvár orvosi vizsgálat elvégzését, 40 éves kor felett mindenképp. A vizsgálat ideje fél óra. Ha bejelentkeztek, legyetek pontosak! Költsége 10.000 Ft.

Felszerelés!

A tanfolyamra kényelmi szempontból saját ABC felszerelés szükséges. ABC-t maszk, uszony, sznorkel) első 4 merülésre biztosítunk, igény esetén kölcsönözhetőek a továbbiakra. Vásárlásához 20 % kedvezményre jogosító kártyát adunk Magyarország legnagyobb készletével rendelkező Búváráruházba. Mielőtt bevásárolsz, nálunk kipróbálhatod a neked legmegfelelőbb búvárfelszereléseket a medencés merüléseken. Szívesen segítünk, búvárfelszerelésed összeállításában, de azt javasoljuk, hogy előbb próbáld ki élesben velünk!

Érdekel? Jelentkezz MOST!